• Vast aanspreekpunt
  • Doorpas-sessie op locatie
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Bedrukken en borduren
  • Snel een offerte op maat

Wie zijn wij?

Wij zijn Orsel Bedrijfskleding. Een echt familiebedrijf dat zowel het MKB als grote organisaties voorziet van veilige workwear en professionele outfits die doen waar ze voor gemaakt zijn. Wij zorgen ervoor dat mensen in de bouw, logistiek, groenvoorziening en industrie comfortabel en veilig kunnen werken. Optimaal zichtbaar en met duidelijke herkenbaarheid.

 

Maatwerk = succes

Bij Orsel Bedrijfskleding geloven we in maatwerk. We zijn ervan overtuigd dat de juiste keuze in bedrijfs- en werkkleding uw team zelfvertrouwen geeft en beter laat presteren. Daarom komen we graag persoonlijk langs. Om uw wensen te inventariseren en om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Zo stellen we samen de ideale outfit samen. Voor u en uw team. Succes gegarandeerd.

 

Officieel dealer

Orsel Bedrijfskleding is officieel dealer van vooraanstaande merken als Tricorp, FHB, Safety Jogger, Sparco en 3M. Deze merken hebben zich keer op keer bewezen en kennen een haast eindeloze keur aan modellen, kleuren en opties. Daarmee sluit uw nieuwe outfit altijd naadloos aan op uw huisstijl. Bovendien zijn we als officiële dealer vaak in staat om extra (staffel)korting voor u te realiseren. Ook mooi meegenomen!

 

Betrokken & persoonlijk

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijk contact en betrokkenheid. Dat gaat verder dan alleen het bestellen en bedrukken van uw werkkleding. Op basis van jarenlange ervaring adviseren we en helpen we u vooral betere keuzes te maken. Samen zorgen we ervoor dat uw team zich comfortabel voelt, veilig kan werken en er representatief uitziet. Iedere dag opnieuw. Voor nu en voor in de toekomst.

 

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met Orsel Bedrijfskleding en - belangrijker nog - onze werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in!